Йога дрехи за есента и как да ги носите

October 25, 2022 0 Comments

йога дрехи за есента и как да ги носите
17/04/2018, публикувано от Alanic Global
Официално есента е тук. Това означава, че е време якета и връхни дрехи да намерят своя път на открито. Не, никой не се оплаква, всички ние обичаме да носим секси якета и сладки пуловери, но какво да кажем, когато планираме да тренираме. Празненствата са зад ъгъла и това е най -подходящото време за хвърляне на тези излишни килограми (виж, всички ние имаме затруднения да се вмъкнем в тези секси коледни рокли).

Йога е най -новата тенденция на тренировка, която е популярна в продължение на толкова много години, че много от нас са загубили броя. Но въпросът е, че йога е невероятно популярен и всички ние я обичаме. Той не само помага да се подобри физически, но е страхотен де-стрес и спомага за намирането на идеалния баланс между ума, тялото и душата. Той ви свързва с вътрешното аз.

Да, йога е страхотна и ние я обичаме!

Що се отнася до дрехите, те са доста последователни. Но никога не боли да се актуализира малко.

Динамичният характер на индустрията за фитнес мода повлия много на избора ни на дрехи. Гамаши са добре, но те вече са достъпни с най -добрите дистрибутори на йога на едро с йога с обрат. Искате ли да знаете за кои парчета говорим? продължавай да четеш.

Графичните гамаши са най -новото парче във веригата. Те не са нищо друго освен интелигентно разработени парчета от цветен блок. Моделите се поставят в съответствие помежду си, така че да изглеждат като живи (не буквално). Те са модерни и изглеждат невероятно дори извън класа.

Спортните сутиени с ниска интензивност са популярен избор за йога. Те предлагат пълна поддръжка и покриват актива ви. Използването на качествени материали им придава меко покритие, което е лесно върху кожата и насърчава дишането.

Върховете на резервоарите са официалните йога върхове за жените, тъй като им е удобно да се носят и не се плъзгате над главата ви, когато правите щанда. Върховете на резервоарите се предлагат в множество дизайни и цветове, които добавят много към цялостното им подлово покритие.

Качулките са официалният спасител за всички. Те ни предпазват щедро срещу тежките есенни ветрове. Те държат тялото изолирано и избягват телесната температура от колебания много. Все още копнеем за основните нюанси на черно, флот и сиво, когато се отнася до парчето с качулка.

Йога гамаши, носени с чифт спортен сутиен, е страхотна комбинация по време на сесиите. Когато не тренирате, се впуснете в добра сива качулка и чифт обучители, за да поддържате частта за спортно време, като същевременно сте топли и удобни.

Така че сега, когато сте научили парчетата, които да носите и как да ги носите, използвайте добре информацията. Производителите на йога на едро имат инвентар, който екранизира гореспоменатите облекла в различни нюанси и цветове и шарки. Заинтересованите продавачи могат да направят групова покупка, като се регистрират в тях онлайн. Специални доставки и отстъпки се предлагат и за купувачите за първи път.

Етикети:
Дистрибутори на дрехи за йога на едро
Производители на дрехи на едро йога
йога дрехи

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.