Скъпи сутиен, мразя те, както те обичам

June 23, 2023 0 Comments

Добре, така че не ме разбирайте погрешно. Аз не съм от онези феминистки за изгаряне на сутиен. Обичам сутиените и никога няма да се откажа от тях. Дори няма да казвам: „Защо децата трябва да се забавляват и да не носят такъв?“ Защото, не е като да нося моите бести 24 х 7 х 365 дни. Мога да избера кога да нося сутиен и кога не. Така че, всичко е готино.
Все още си спомням онзи ден, когато за първи път носех сутиен преди 13 години. Бях развълнуван. Започнах да се чувствам като възрастен. Сутиенът ме беше променил неволно. Сбогувах се с кухненския си комплект и започнах да говоря за смачкване и любов, весело се смееше на всяка глупава шега, която сладък човек се напука. Аз и моите приятелки продължихме и за новата ни връзка с сутиена.

… И тогава един ден цялото ми вълнение умря внезапна смърт. Да, разделих се с „нея“ (сутиена, разбира се). Както всички добри неща, това също се отнася до края. Искате да знаете защо? Защото започнах да се чувствам задушен в тази връзка. Сутиенът ме последва навсякъде, където отидох. Аз и моите момичета сега започнахме да се занимаваме с това колко много мразехме сутиена. Каква болка, боже мой!
Но с течение на дните започнах да споделям връзка с сутиен. Да, трябваше да се върна при нея, знаеш какво имам предвид. Виждате ли, едно момиче никога не може да остане ядосано на сутиена твърде дълго NA. Имаше дни, когато аз падах с глава над токчета с онези очарователни щампи и дантели, а имаше моменти, в които просто нямах търпение да се прибера и да се освободя от това свиващо парче плат.
Някой много мъдър веднъж каза: „Домът е мястото, където сутиенът не е!“ Не можех да се съглася повече! TSK TSK.

Както и да е, днес, по повод ден на сутиен, бих искал да споделя с вас, някои хумористични цитати за това колко освобождаващо се чувства да не носи сутиен. Седнете и се насладете! Кажете ни, ако се чувствате същото, в коментара по -долу.
Източник: pinterest.comsource: pinterest.comsource: pinterest.comsource: pinterest.comsource: pinterest.comsource: pinterest.comsource: buzzfed.com и, че скъпи приятелю, е привлекателността на всичко това!

Внимавайте любезни! Пожелавам ви много възхитен #Nobraday!
До следващия път!

Любов,
Нехарика

Leave a Reply

Your email address will not be published.