Тенденции на облеклото за тренировки от 2019 г., за да добавите към вашата колекция

January 7, 2023 0 Comments

Тенденции за дрехи за тренировки от 2019 г., за да добавите към вашата колекция
21/01/2019, публикувано от Alanic Global
Винаги можете да хвърлите стара тениска и атлетични дрехи следващия път, когато ударите фитнеса или на открито за бягане или други физически дейности. Но много хора избират да изглеждат и да се чувстват страхотно, докато тренират. Това роди тенденцията на спортното време в облеклото за тренировка, което е специално разработено за активни индивиди и тези избори за облекло ще помогнат за бързо изпаряване -Сетата не предоставя. Ако искате да изглеждате най -добре, докато продължите напред с вашите фитнес цели, вижте някои от най -горещите тенденции за облекло за тренировка за 2019 г.
Склонност към неутрални тонове
2018 г. беше годината за интензивно смели, ярки и привлекателни цветове и модели, но тази тенденция изглежда се измести значително през настоящата година. Новата тенденция за облекло за фитнес на едро през 2019 г. е да има неутрални тонове. Най -добрите претенденти са черни, а сивите смесени с бяло. Това включва неутрална цветова схема отгоре надолу, но не непременно монохроматичен вид от главата до петите. Активните индивиди на модата обикновено избират комбинация от два или три от тези цветове в своите тоалети и обувки. Например, много хора все още обичат да носят неонови резервоари, но те се виждат излъчени с черни якета, панталони и сиви обувки, за да балансират попката природа на цвета.

По -тъмните нюанси се възхищават
Въпреки че смяната е към цветове като черно, сиво и бяло, но е почти невъзможно да се носят тези цветове всеки ден на седмицата. За да се запазят нещата интересни и вълнуващи, в килера на тренировката е необходим пляскане на цвят. Много хора и модерни тенденции се виждат наклонени много повече към по -тъмни нюанси като тъмно синьо или горски зелено. Тези цветове вървят страхотни с комбинация от черно, сиво и бяло и когато се съчетаят правилно, това дава страхотни резултати. Много по -сложната цветова схема е през този сезон!
Прилепване на формата, безпроблемно атлетично облекло
Страхотните разработки в технологиите помогнаха на дизайнерите и производителите да могат да измислят фитнес облекло, включващо иновативни дизайни и стилове. Една тенденция да бъде голяма мания в индустрията за фитнес облекла е революционната безшевна технология. Безпроблемното облекло за фитнес е обичано от всички, защото напълно премахва тези обемисти шевове, парчетата от дреха са леки и приема формата на тялото. Дава на мъжете и жените страхотна възможност да покажат цялата упорита работа на фитнеса в тези дрехи! Безпроблемното облекло за фитнес на едро е разработено в различни цветове, щампи и стилове, за да се хареса на любителите на модата.

За да можете да умуете клиентите си, ще трябва да останете пред тенденциите. Свържете се с реномирани производители на дрехи за тренировки на едро и дайте значителен тласък на инвентара на вашите продукти. Приятелско предложение, което да ви помогне да спестите пари – покупка на едро!

Етикети:
Облекло за фитнес на едро
дрехи за тренировки на едро
Облекло за тренировка на едро
Производители на дрехи на едро
Облекло за тренировка на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.