Ловът: Ниски токчета

May 29, 2023 0 Comments

Това са някои от любимите ни удобни ниски токчета за работа от 2022 г.! Едно / две / три / четири (също Ferragamo, MMLF и Sarah Flynt!)

Разбира се, всички знаем какви основи се очаква професионалните жени да имат в гардеробите си, но ако го купувате за първи път или заменяте такава, която сте носили в земята, може да бъде болка да намерите точно най -доброто въплъщение в магазините. В „Ловът“ търсим магазините за основен артикул, който всяка жена трябва да има.
Не сме правили кръг от стилни ниски токчета (2,25 ″ или по-долу!) От дълго време (2014, 2013, 2012), така че реших, че днес ще съберем няколко. Моят абсолютен фаворит в това пространство е петата на Stuart Weitzman Poco – наистина намирам 1,75 ″ петата да е много по -удобна от много балетни апартаменти, а с нови цветове излизат всеки сезон, изглежда, че винаги има добри продажби (винаги съм (винаги Проверете първо Amazon или 18:00; в момента Amazon има цени до $ 185 и 18:00 до $ 106.).
Все пак мислех, че ще закръгля куп …

Дами, коя е любимата ти чифт ниски токчета? Закупили ли сте наскоро или сте носили по -стара двойка в земята?
{Свързани: Ниски голи помпи за работа}
Това са някои от любимите ни удобни ниски токчета за работа от 2022 г.! Едно / две / три / четири (също Ferragamo, MMLF и Sarah Flynt!)

Тази публикация включва партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
(Любопитно за другите ни кръгове от черни помпи? В допълнение към няколко конкретни обувки, обсъдени в нашето ръководство за удобни токчета, ето нашите кръгове от 2021, 2018, 2017, 2016, 2016, 2015, 2013 (Интервю помпи и нашата ниска пета на петата Roundup), 2012 (под 250 долара) и 2008 г., както и нашите фокусирани на комфортно кръг от 2016 и 2010 г. и нашите съобщения за удължени размери за професионални женски обувки.)

По -долу съдържанието вероятно издава обувки, които вече не са достъпни!
За първи път чух за помпата Calvin Klein Diema от читателите по време на една от нашите дискусии за удобни помпи и това е една от онези обувки, които никога не изглежда да излизат от склад или извън стил. Можете да ги закупите на пълна цена за 69 долара в класически цветове в Zappos; 18:00 и Amazon имат по -стари цветове до $ 35. Друг добър вариант в този много нисък ценови диапазон: Desi Sole Society (повече цветове на сайта на марката.)

Trotters е марка, известна със своя комфорт, но те имат много много по -елегантни, класически стилове от много други „комфортни марки“ като Arche, Geox и др. Slingback е друг страхотен вариант (Prima се предлага в куп много повече цветове, докато Paulina се предлага в много по -неутрални цветове). И Паулина, и Прима се предлагат в тесни, средни и широки размери 5-12. Паулина е 99 долара (но над 18:00 по -стари цветове са от 35 долара). Тротирали Паулина

Линията на KORS на гъвкавите помпи са любими на читателите за известно време, така че бях развълнуван, когато видях, че сега идват на височина 2.25 ″. Те се предлагат в черно и бежов патент за 99 долара, размери 6-11. Майкъл Майкъл Корс Mk-Flex Kitten Pump

Кларкс винаги е страхотен вариант за удобни токчета и аз наистина обичам елегантния вид на тези 2 ″ токчета, както и с текстурата. Те се предлагат в черно и „сива змия“ в Zappos в размери 5-12. (Обърнете внимание, че помпата Anne Klein Fabulist е много подобна помпа, с тонове положителни отзиви, но само 79 долара). Clarks Sage Glamour

Ооо, хубаво: Nordstrom има редица цветове за помпата на Jimmy Choo ‘Aza’ Pointy Toe, но аз, разбира се, съм фен на “океана”, на снимката. (Те също са най-малко скъпите от различните опции-въображаемата обувка е 550 долара, но други цветове/материали отиват до $ 795.) 2 ″ помпите се предлагат в размери 4-10,5. (Ако търсите нещо много по -упадъчно от обувката от 110 долара, но по -малко упадъчно от 550 долара – наистина, вижте Weitzman Pocos.)

Представих си Salvatore Ferragamo Neissa, но друг страхотен вариант е Melide – и двамата изглеждат много по -елегантни от класическата помпа Vara. Читателите възхваляват комфорта на Ferragamo Heels, защото началото на блога – очевидно трябва да се потопя скоро. Те са 650 долара в Zappos Couture.

Като тази функция? Вижте други скорошни вноски! Любопитни лица за други вноски от този кръг за ниски токчета? Направихме ги през 2012, 2013, 2014, 2015.
(L-All)

Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, разработена да предложи на нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.

Leave a Reply

Your email address will not be published.