Изработката и проектирането на американски футболни дрехи

October 3, 2022 0 Comments

Изработката и проектирането на американски футболни дрехи
11/06/2019, публикувано от Alanic Global
Американският футбол наистина е невероятен спорт за игра. Спортът има собствена визуална идентичност, за която американската футболна фланелка дава забележителен принос. Джърси разполага с името и логото на екипа, името на играчите, номер на Джърси, име на спонсор и лого и домакин на други подробности. Това дава на тези фланелки уникалната им идентичност. Но знаете ли, че много усилия изостават при създаването и проектирането на тези фланелки? Има няколко фактора, които трябва да се имат предвид за създаването на тези стилни американски футболни дрехи, което представлява неразделна част от спорта.
Цветова комбинация
Това играе ключова роля за правенето на вашите спортни дрехи да изглеждат стилно. Тъй като футболното облекло се състои от фланелки и дъна, наличието на монохроматично облекло би изглеждало наистина лепкаво. Вместо това можете да отидете за интелигентни цветови комбинации като червено и синьо, черно и бяло, жълто и зелено, лилаво и оранжево и т.н.

Интелигентно графично проектиране
За да сте сигурни, че вашата фланелка има най -умните дизайни, трябва да направите графичния дизайн от най -иновативните и креативни графични дизайнери. Ако имате лого на вашия екип, тогава добре и добре. Можете просто да получите същите отпечатани. Но ако нямате такова, най -доброто е да получите логото на вашия екип, проектирано възможно най -скоро. Вашето лого трябва да е такова, че накратко това говори за духа на вашия отбор, както и за спорта. Логос Когато е красиво направено, оставете незаличимо впечатление на съзнанието на зрителя.
Футболни шрифтове на Джърси
Разбрахте ли някога, че шрифтовете играят голяма роля във външния вид на логотата, имената и други функции във вашата американска футболна фланелка? Това е може би най -вълнуващата част от графичния дизайн. Очевидно можете да изберете от множество шрифтове, включително техния размер и цвят. Знаещ графичен дизайнер вероятно би могъл да ви насочи по -добре с него. Някои от популярните шрифтове, които са били широко използвани във футболните фланелки, са площад Ръсел, Optima, Peignot, VAG заоблен, Neue Helvetica, Serpentine, Gill Sans, Industria и Antique Olive.

Чудите се откъде да вземете такива фланелки? Е, можете да го получите от всеки водещ производител, който може да ви осигури американско футболно облекло на едро. Те ви дават възможност и за персонализиране и по -евтини цени, както и за насипни поръчки.

Етикети:
Американски футболни дрехи
Американско футболно облекло
Американски производители на футболни дрехи
Американска футболна фланелка
Американско футболно облекло на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.